Brenda Scheiris

foto Brenda Scheiris scaled e1695492075448
Kindercoach - groepsles Alohi

Ik ben Brenda. Ik zou mezelf beschrijven als een bezige bij, die veel liefde heeft voor iedereen.

Al jaren heb ik een groot hart voor kinderen en kan dan ook met trots zeggen dat ik werkzaam ben in de basisschool Op Dreef in Merksem als sociaal – emotionele ondersteuner. Buiten de schooluren ondersteun ik graag kinderen die eventjes wat minder sprankelen in mijn praktijk Sprankel. 

Maar om kinderen nog meer te laten stralen geef ik Alohi lessen die doorgaan in de mooie praktijk Groei. Tijdens deze lesjes leren we kinderen op een preventieve manier emotioneel groeien en ontspannen zodat ze stralend in het leven kunnen staan. 

Wij zijn ervan overtuigd dat het kinderen enorm verder helpt in hun ontwikkeling, wanneer ze al op jonge leeftijd tips & tricks aangeleerd krijgen die hen helpen emotioneel te groeien & ontspannen. Voor heel hun leven hebben ze dan een rugzakje mee, vol met tips over hoe om te gaan met emoties, lastige gedachten, stress, volle hoofdjes, moeilijk inslapen, jaloezie, onzekerheid, concentratieproblemen, enz. 

Deze lesjes gaan in een kleine groep door van telkens ongeveer 1 uur.

Een Alohi-les bestaat steeds uit 6-stappen (ontladen, yoga, massage, ademhaling, positieve babbel, mindfulness) dat wordt doorlopen, telkens met een ander fantasierijk thema. 

Door alle dagen met kinderen te werken maakt mijn hartje telkens een extra sprongetje.

You were born to sparkle! 

Vacature

Wij willen als praktijk graag verder groeien in aanbod van disciplines en specialisaties om onze eigen blik verder te verruimen en om kinderen en volwassenen zo goed mogelijk te ondersteunen in hun groeiproces.

Ben jij een zelfstandige therapeut die wil meewerken aan deze visie en een locatie of collega’s zoekt? Stuur dan zeker een mailtje naar info@groeiwuustwezel.be