Tine Dircken

Aanbod kinesitherapie: relaxatie, reflexintegratie
Tarieven: onze kinesisten zijn aangesloten bij het RIZIV en gedeconventioneerd. Voor de terugbetaling zie tabel.

Hoi, ik ben Tine Dircken. In 2006 behaalde ik, mijn master kinesitherapie aan de UGent na een wetenschappelijke opleiding als kinesitherapeute. Enkele jaren later koos ik voor het pad van de persoonlijke ontwikkeling. In de eerste plaats om mezelf beter te leren begrijpen, nadien om de methodiek van zelfregulatie toe te passen als moeder van drie kinderen en als kinesitherapeute.

Doorheen de jaren ontwikkelde ik als therapeute een groeiend vertrouwen in het menselijk lichaam: Alle kennis en ervaring zijn in het lijf aanwezig om te blijven evolueren en gezond te leven. De methode die ik sinds 2014 met veel plezier inzet is reflexintegratie volgens Masgutova. 

De voorbije 15 jaar bouwde ik ervaring op in de psychomotoriek en relaxatie bij kinderen en volwassenen. Eerst in het buitengewoon lager onderwijs. Later in een multidisciplinaire groepspraktijk. Sinds oktober 2022 in mijn eigen praktijkruimte. 

Vanaf september 2023 ben ik op maandag aanwezig in Groei! Ik help je groeien door te luisteren naar jouw wijs lijf en naar wat het nodig heeft. 

Ik kijk er naar uit om je te zien in Wuustwezel!

Vacature

Wij willen als praktijk graag verder groeien in aanbod van disciplines en specialisaties om onze eigen blik verder te verruimen en om kinderen en volwassenen zo goed mogelijk te ondersteunen in hun groeiproces.

Ben jij een zelfstandige therapeut die wil meewerken aan deze visie en een locatie of collega’s zoekt? Stuur dan zeker een mailtje naar info@groeiwuustwezel.be