Veerle Tyberghien

Ik ben Veerle (ook wel Fee) Tyberghien. Ik help mensen om hun wereld weer wat mooier en makkelijker te maken. Ik ben vooral gespecialiseerd in het ondersteunen van mensen die het moeilijk hebben door een vorm van neurodivergentie, psychische kwetsbaarheid, langdurige arbeidsongeschiktheid, invaliditeit of een beperking. Dat kan gaan over autisme, adhd, hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit, introvert zijn… met of zonder diagnose.

Volop genieten van je leven, rust en harmonie, balans, je veilige plek vinden, het leuk hebben op school of op je werk, je dagelijks leven leiden en alles goed georganiseerd krijgen… het is allemaal veel minder evident als jij of je kind bijzondere noden hebt. Daarom is het mijn missie om met  AutShine   neurodivergent talent meer of weer te laten shinen.

Ik ondersteun je met woord en daad door coaching te combineren met persoonlijke assistentie. We werken oplossingsgericht aan de thema’s en noden die op dit moment in je leven, studie of loopbaan spelen.

Je kan bij mij ook een Happy-plan-traject boeken. Dat is eigenlijk auti-coaching met een extraatje: een psycho-educatie-programma van Peter Vermeulen van Autisme-in-context om op een heel haalbare gestructureerde manier je eigen gelukslevel of dat van je kind te verhogen.

Als ervaren IPS-coach (Individuele plaatsing en steun) kan ik je gespecialiseerde loopbaanbegeleiding aanbieden in samenwerking met erkend loopbaancentrum Invia. In sommige gevallen kan je het bedrag van de loopbaancheque (45 euro voor 4 uur begeleiding en nazorg) volledig terugbetaald krijgen, vraag ernaar.

Meer info of wil je graag vrijblijvend even afstemmen met elkaar en horen wat er kan? Dan kan je via mijn website autshine.be een gratis kennismakingsgesprek van een half uurtje boeken. Ik maak graag tijd om naar je verhaal te luisteren.

Waarvoor kan je bij mij terecht

 • Auticoaching
 • Studiebegeleiding, studieadvies, huiswerkbegeleiding
 • Loopbaanbegeleiding
 • HAPPY plan opmaken
 • Ondersteunen in administratie: helpen bij budget, papierer, formulieren, instanties aanschrijven
 • Advies geven over ondersteuningsmogelijkheden
 • Psycho-educatie (leren omgaan met je neurodivergentie)
 • Aanvaarding van diagnose en hulp bij vinden van gepaste ondersteuning
 • Ondersteunen bij vinden en houden van zinvolle dagbesteding, school en werk
 • Praktisch mee jouw dag ondersteunen; dag-en week structuur helpen invullen, organisatie van je huishouden, dagbesteding, samen op pad gaan, vrijetijdsinvulling
 • Body doubling bij adhd, procrastinatie of blokkeren
Vacature

Wij willen als praktijk graag verder groeien in aanbod van disciplines en specialisaties om onze eigen blik verder te verruimen en om kinderen en volwassenen zo goed mogelijk te ondersteunen in hun groeiproces.

Ben jij een zelfstandige therapeut die wil meewerken aan deze visie en een locatie of collega’s zoekt? Stuur dan zeker een mailtje naar info@groeiwuustwezel.be