flyer alohi groei nov dec 2023

Alohi lesjes

Wij zijn ervan overtuigd dat het kinderen enorm verder helpt in hun ontwikkeling, wanneer ze al op jonge leeftijd tips & tricks aangeleerd krijgen die hen helpen emotioneel te groeien & ontspannen. Zo leren ze op tijd rust te nemen en goed voor zichzelf te zorgen. Voor heel hun leven hebben ze dan een rugzakje mee, vol met tips over hoe om te gaan met emoties, lastige gedachten, stress, volle hoofdjes, moeilijk inslapen, jaloezie, onzekerheid, concentratieproblemen, enz.

Groepsreeksen in kleine groepjes voor basisschool kinderen.

Wekelijkse lesjes van 1 uur, in blokken van 5 lesjes.

Dit doen we door groepsreeksen, kampen en ouder-inspiratie.

Een Alohi-les doorloopt steeds ons 6-stappenplan, telkens met een ander fantasierijk thema.

Dat 6-stappenplan bestaat uit:

1. Ontladen – 2. Yoga – 3. Massages – 4. Ademhaling – 5. Positief babbeltje – 6. Mindfulness

flyer prikkelplezier sept okt 2023

Ontdek de Magie van Prikkelplezier voor Jouw Kind!

Wil jij je kind helpen om te ontdekken wat het fijn vindt en wat niet? Verlang je ernaar dat jouw kind signalen van overprikkeling herkent en erop kan reageren, misschien door een klim- en klautermoment om vervolgens weer vol concentratie aan de slag te gaan? Zou het niet geweldig zijn als jouw kind zich zelfverzekerd voelt en in staat is om zichzelf te kalmeren, zelfs op de meest hectische momenten?

Dan ben je bij dit aanbod aan het juiste adres! Stap binnen in een wereld vol Prikkelplezier tijdens onze 4-delige sessie. Samen in een knusse groep gaan we op ontdekkingstocht door onze zintuigen. Bij elk lesje duiken we in de beleving van 2 zintuigen, leren we te herkennen wat prettig aanvoelt en wat minder, en ontdekken we hoe je kind deze zintuigen kan inzetten om zijn eigen emoties in balans te brengen.

Deze boeiende sessies vinden plaats in de sfeervolle omgeving van Praktijk Groei in Wuustwezel. Jouw kind zal een wereld vol zintuiglijke verrassingen en prikkelende ontdekkingen beleven!

Kim kan niet wachten om samen met jullie in de wonderlijke wereld van zintuigen en prikkelverwerking te duiken. Sluit je aan bij ons Prikkelplezier-avontuur en geef jouw kind de tools om vol zelfvertrouwen door het leven te gaan!

Neem vandaag nog contact op via info@speelidee.com en reserveer een plekje voor jouw nieuwsgierige ontdekkingsreiziger. Samen creëren we een krachtige en positieve prikkelervaring die een leven lang meegaat.

Tot snel in de wereld van Prikkelplezier!

Vacature

Groei wil graag verder groeien. Wij zijn zeer geïnteresseerd in het samenwerken met andere disciplines. Samen kunnen we tot veel betere inzichten komen. 

Ben jij osteopaat, psycholoog, diëtist, coach, … en wil jij werken aan de groei van kinderen en volwassenen in een jong en dynamisch team? Neem dan zéker contact op via onderstaande knop.