Kim Beyers

Hallo, ik ben Kim, en ik ben ergotherapeut. Mijn passie ligt in het helpen van kinderen bij het ontwikkelen van essentiële vaardigheden voor het dagelijks leven. Mijn expertise omvat verschillende gebieden, waaronder lateralisatie, psychomotoriek, lichaamsbewustzijn, leerstrategieën en fijne motoriek.

Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in sensorische integratie en prikkelverwerkingstherapie, waarbij ik kinderen begeleid in het begrijpen en beheersen van hun zintuiglijke ervaringen.
Bij Groei bied ik ook groepslesjes aan, die gericht zijn op het verbeteren van specifieke vaardigheden binnen deze thema’s.

Een ander belangrijk aspect van mijn werk is mijn specialisatie in leespraat, een communicatiemethode die is ontworpen voor kinderen met ontwikkelingsmoeilijkheden.
Met toewijding en zorg zet ik me in om kinderen te ondersteunen en te helpen groeien, en ik kijk ernaar uit om samen met jou en je kinderen aan deze reis te beginnen bij Groei. 

Aanbod Ergotherapie: sensorische prikkelverwerking, psychomotoriek
Tarieven: Momenteel wordt er in Vlaanderen helaas geen terugbetaling voorzien voor ergotherapie vanuit de mutualiteit. Sommige opdrachten kunnen vanuit een PAB (persoonlijk assistentie budget) vergoed worden. therapie in de praktijk bedraagt €69 per uur.

Mijn meest boeiende opleidingen en vormingen

  • Bachelor in de ergotherapie – Thomas More Hogeschool
  • Prikkels om te groeien: sensorische integratie – Inge Adriaenssens
  • Jaaropleiding leespraat – Hedianne Bosch
  • Dysfatische ontwikkeling bij kinderen met downsyndroom – Jettie Buma
  • Denkstrategieën: denken in mogelijkheden en Feuerstein – VIM
  • Rekenvoorbereiding en rekenlijn – Stichting Scope
  • Maatwerk in de lagere school – Downacademy
  • Probleemgedrag op school – Wilfried Peeters

Vacature

Wij willen als praktijk graag verder groeien in aanbod van disciplines en specialisaties om onze eigen blik verder te verruimen en om kinderen en volwassenen zo goed mogelijk te ondersteunen in hun groeiproces.

Ben jij een zelfstandige therapeut die wil meewerken aan deze visie en een locatie of collega’s zoekt? Stuur dan zeker een mailtje naar info@groeiwuustwezel.be